BMW - IAA 2019

A szeptember 12-22. között megrendezett Frankfurti Nemzetközi Autókiállításon első ízben gurul ki a nagyközönség elé a BMW X6 és a BMW 1-es sorozat harmadik generációja, a BMW 8-as Gran Coupé, a BMW M8 sportautó-kvartett, az új BMW 3-as Touring és az új BMW X1, valamint a sportos vezetési élmény jövőjét megelevenítő BMW Vision M NEXT tanulmányautó.

bmwvisionmnextiaa2019A 2019-es Frankfurti Nemzetközi Autószalonon a BMW a vezetés élményének jövője köré építi fel színpadát: végtelenül széles modellpalettája iránymutató innovációi és továbbfejlesztett újdonságai mellett a bajor prémiumgyártó azon elbűvölő tanulmányautóit és úttörő technológiai megoldásait is reflektorfénybe gurítja, amelyek az elkövetkező években jelentős mértékben meghatározzák majd a személyes mobilitás fejlődését. A 68. Frankfurti Nemzetközi Autószalonon kiállított új modellek a BMW Group portfóliójának rendkívüli sokszínűségét, valamint a „Strategy NUMBER ONE > NEXT” vállalati stratégia részeként megfogalmazott négy technológia-fejlesztési alappillér, az intelligens szolgáltatás-paletta innovációira épülő, nagymértékben automatizált, tökéletesen hálózatba kapcsolt, tisztán elektromos meghajtású személyes mobilitás terén mutatkozó innovációs márkaerősséget éltetik.
bmwx6iaa2019A világszerte népszerű BMW X modellcsaládnak a legújabb Sports Activity Coupé modell világpremierje ad újabb lendületet: az új X6 a 2019-es Frankfurti Nemzetközi Autószalonon mutatkozik be először a nagyközönség előtt, a kategóriateremtő BMW-ikon harmadik nemzedékével örvendeztetve meg a rajongókat. Ezzel párhuzamban a frankfurti expó főbejáratánál található 11-es csarnokba kilátogató vendégeket a BMW jövőbe mutató tanulmányautói és koncepciói mellett a gyártó legújabb modelljei fogadják majd, amelyek a márka által fémjelzett vezetési élmény megannyi szegmensben átélhető, végtelen sokoldalúságát hivatottak feltárni. Reflektorfénybe gurul többek között az 1-es sorozat harmadik generációja, a négyajtós luxus sportautóként megálmodott BMW 8-as Gran Coupé, a sportosságáról és sokoldalúságáról ismert BMW 3-as Touring új nemzedéke, valamint az új BMW X1 is. Sőt mi több, a nagyközönség a 68. Frankfurti Nemzetközi Autószalonon láthatja először a BMW X5 Protection VR6 névre keresztelt, speciális célú páncélozott modellt is, amely a minden terepen kikezdhetetlen teljesítményt a legmagasabb fokú személybiztonsági védelemmel párosítja.
bmw8seriesiaa2019A Vision M NEXT tanulmányautó premierjével a BMW a vezetés legsportosabb élményének jövőképébe enged idő előtti betekintést. A plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával felszerelt progresszív sportautó az igéző formanyelv és az úttörő hajtáslánc-technológia magával ragadó párhuzamát jeleníti meg.

Pin It