Škoda SCALA MONTE CARLO A fekete bűvöletében

A Škoda tovább bővíti az új SCALA modellsorozatát: a 2019-es Frankfurti Nemzetközi Autókiállításon mutatkozik be a nagyközönségnek MONTE CARLO kivitel.

skodascalamontecarlo02A Škoda és a Monte Carlo Rally „kapcsolata” már több, mint 100 éve tart: 1912-ben, a rally második évében is feltűntek az indulók között Mlada Boleslav-i járművek. Sőt, a cseh márka itt aratta történelmének legnagyobb sportsikereit, nem véletlen, hogy 1936 óta több különlegesen felszerelt modell viselhette e megtisztelő nevet. A SCALA MONTE CARLO ezen eredmények előtt tisztelegve jellegzetes fekete stíluselemeket, valamint Škoda feliratot visel magán, ezáltal pedig még dinamikusabb, még sportosabb megjelenést kínál. De nézzük a részleteket!
skodascalamontecarlo03A SCALA MONTE CARLO legszembetűnőbb egyedi részlete a feketére fényezett hűtőrácsa, melyet teljesen LED-es fényszórók ölelnek körbe. Mindehhez finoman átrajzolt, ugyancsak fekete színű elülső kötény és 17 colos könnyűfém felni-szett társul, illetve a tükröket és a küszöbspoilereket is elsötétítették. Akárcsak az oldalsó ablakokat, mely opció a panoráma üvegtetővel és a hátsó tetőspoilerrel együtt bármelyik felszereltségi szinthez elérhető. Hátul ugyancsak fekete diffúzor, s márkajelzés teszi teljessé a képet.
skodascalamontecarlo04A SCALA MONTE CARLO utasterében a Monte Carlo kárpitozású sportülések és a finom bőr alkalmazások adják meg az alaphangot, többek között perforált, piros dekoratív öltésekkel díszített bőr borítja a sportkormányt, a sebességváltót és a kézifék-kart. A műszercsoport rajzolata is speciális, jól illik a SCALA sportosan elegáns atmoszférájához, amihez a szintén piros, a műszerpulton és az ajtókon is végigfutó dekorbetétek, valamint a LED-es hangulatfények is hozzájárulnak. Végül, de nem utolsósorban alumínium pedálok, exkluzív szőnyegek, SCALA feliratok és a fekete tetőbélés teszi teljessé az összképet.
skodascalamontecarlo01A Škoda SCALA MONTE CARLO a 2019-es Frankfurti Nemzetközi Autókiállításon debütál, forgalmazása az idei év negyedik negyedében kezdődik meg.
skodascalamontecarlo

Pin It