Škoda KAMIQ MONTE CARLO - Sportos csúcsmodell

Hagyományainak megfelelően a Škoda a legújabb városi SUV-jára is kiterjesztette a MONTE CARLO „programot”, a KAMIQ csúcsmodellje Frankfurtban debütál.

skodakamiqmontecarlo03A KAMIQ MONTE CARLO a szokásos receptet követi: végy egy flakon fekete festéket, s fújj le vele néhány látványos részletet. Szó se róla, az osztott fényszórós városi szabadidő-autónak jól áll a fényes feketére fényezett hűtőmaszk és a lökhárító ugyancsak sötét pereme, ahogy az ugyancsak feketére festett visszapillantó tükrök, tetőcsomagtartó sínek és alsó küszöbspoilerek „triója” is. Az összes motorvariánssal megvásárolható KAMIQ MONTE CARLO látványát a 17 colos könnyűfém felnik teszik teljessé, természetesen szintén fekete színben. Opcionálisan akár 18 colos felni is elérhető hozzá. Hasonlóan a SCALA MONTE CARLO-hoz, a KAMIQ oldalablakait is lesötétítették, illetve a panoráma üvegtető az alapfelszereltség része. Az autó beazonosításában a fekete diffúzor és modelljelölés ugyanúgy segíthet, mint az első sárvédőn elhelyezett spéci jelvény is.
skodakamiqmontecarlo04Az utastér ismét csak a bevált fogásokat veszi elő: fejtámlával egybeépített, MONTE CARLO kárpitozású sportülések és bőrrel bevont sportkormány várja az utasokat, piros díszültéseket és LED-es hangulatfénnyel kiegészítve. Említést érdemlő részlet még a sportos rajzolatú műszercsoport, illetve az egyedi műszerfal-borítás, emellett az alumínium pedálok, a spéci padlószőnyegek és a fekete tetőbélés is az alapfelszereltség részét képezi.
skodakamiqmontecarlo01Ahogy már többször hangsúlyoztuk a MONTE CARLO kivitelek a cseh márka sport-hagyományaira, valamint sikereire emlékeztetnek minket. A Škoda és a Monte Carlo Rally közös története ugyanis egészen 1911-ig nyúlik vissza, melynek során számtalan siker, diadal született. Először 1936-ban viselte a MONTE CARLO nevet egy Škoda, a korlátozott kiadású Popularon tűnt fel a típusjelzés. A KAMIQ pedig már a második SUV, mely megkaphatta azt...
skodakamiqmontecarlo