Ford Puma Titanium X - Levehető és mosható üléshuzattal

Az autó prémium szintű alapfelszereltsége a luxus új szintjét honosítja meg a kompakt crossoverek szegmensében, így a Puma Titanium X vásárlói páratlan kényelemben élvezhetik az autó magas üléshelyzetét és magabiztos vezetési élményét.

fordpumatitaniumx06A Frankfurtban reflektorfénybe kerülő újdonságban jelenik meg először a Ford levehető és mosható üléshuzata, ez a családbarát megoldás lehetővé teszi, hogy a kárpitokból könnyű legyen kitisztítani az üdítő italok vagy a házi kedvencek nyomait, így az utastér mindig újszerű marad. Emellett a Pumában derékmasszírozó első ülések is elérhetőek lesznek, amelyek az elfáradt izmok felfrissítésével kellemesebbé varázsolják az utazást. De még az okostelefonok állapotáról is gondoskodik a Puma, a vezeték nélküli töltés közben is Bluetooth kapcsolatban maradhatnak a SYNC3 kommunikációs és szórakoztató rendszerrel. A zenék kifogástalan hangzását pedig az 575 wattos, 10 hangszórós B&O hangrendszer biztosítja. Szintén az alapfelszereltség része a kétzónás Elektronikus Automatikus Hőmérséklet-szabályozás, az esőérzékelő ablaktörlő és a tolatóradar is.
fordpumatitaniumx07A Puma Titanium X kormánykerekét bőrhatású anyag borítja, a műszerek körül és a műszerfalon fahatású dekorációs betétek láthatók, a belső ajtóburkolatokat pedig modern mintázatú szövetbetétek díszítik. A különféle színek és dizájnelemek közül válogatva a vásárlók a saját ízlésükhöz igazíthatják a kabin stílusát, és a cipzáras kárpitokat egyszerűen, akár egy kézzel is lehúzhatják az ülésről.
fordpumatitaniumx05A karizmatikus formavilágú Puma Titanium X vevői az első közt élvezhetik a Ford kifinomult mild hybrid hajtásának előnyeit, amely a magasabb teljesítménye és élénkebb gázreakciói mellett alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást garantál. Az EcoBoost Hybrid technológia egy szíjhajtású, 11,5 kW teljesítményű integrált indítómotor/generátorral (BISG) egészíti ki a Puma 1,0 literes EcoBoost benzinmotorjának erejét. A BISG képes elektromos árammá alakítani a fékezés és egyenletes sebességű haladás közben többnyire veszendőbe menő energiát, és az így termelt áramot egy 48 voltos, léghűtésű lítium-ion akkumulátor tárolja.
fordpumatitaniumx02Az alapáron kínált, vezetést segítő technológiák még kényelmesebbé, biztonságosabbá és kevésbé fárasztóvá varázsolják az autózást. Ilyen például a Sávtartó rendszer, amelynek működését tovább tökéletesíti az Útpadka Érzékelés, ami felismeri a határt az aszfaltozott útburkolat és a járhatatlan felületű padka között – még akkor is, ha ez a határvonal nem egyértelmű, mert a padka kavicsos vagy füves.
fordpumatitaniumx08A Puma lenyűgöző stílusához hibátlan praktikum társul; ennek egyik legfontosabb eleme a mindennapos pakolási problémákra gyakorlatias megoldásokat kínáló, innovatív kialakítású csomagtér, amely a kategória legnagyobb, 456 literes térfogatával büszkélkedhet. A csomagok ki- és bepakolást nagyon megkönnyíti, hogy a Ford kézhasználat nélkül nyitható csomagtérajtót is kínál, aminek a nyitásához elég, ha az ember meglendíti a lábát a hátsó lökhárító alatt.
fordpumatitaniumx03A stílusos és gazdagon felszerelt Puma Titanium X modellt a jövő héten, a Frankfurti Autószalonon áll reflektorfénybe. Akkor részletesebben is bemutatjuk az újdonságot.