Sidebar

Friday, 02, Dec, 4:53 PM

Bővítette márkakínálatát az Emil Frey Csoport, a társaság átvette az Abarth, az Alfa Romeo, a Fiat, a Fiat Professional, a Jeep és a Mopar magyarországi importőri feladatainak, valamint a Lancia és a Chrysler vevőszolgálati teendőinek ellátását. 

A világ egyik legnagyobb autógyártójával, a Stellantis konszernnel kötött szerződés aláírására a versenyhatóságok jóváhagyását követően kerülhetett sor. Az Emil Frey Csoport 2022 áprilisában állapodott meg a Stellantis regionális leányvállalata, az FCA Central and Eastern Europe (CEE) Kft., illetve a márkaportfóliójához kötődő importőri, disztribúciós és vevőszolgálati jogosítványok megvásárlásáról. A most befejező szakaszába lépő tranzakció eredményeképp 2022. október 1-től az Emil Frey Csoport viszi tovább hazánkban a multinacionális autógyártó hat márkájának hivatalos importőri feladatait. „Az Abarth, az Alfa Romeo, a Fiat, a Fiat Professional, a Jeep és a Mopar importőri, valamint vevőszolgálati szerződéseinek aláírásával az Emil Frey Csoport tovább erősítette piaci jelenlétét” – fogalmazott Balkányi György. A cégcsoport ügyvezetője hozzátette: a márkaportfólió bővítése fokozza az Emil Frey eddig is sikeres üzleti modelljének hatékonyságát, egyúttal az eddigieknél is előnyösebbé teszi azt a kereskedők, illetve az ügyfelek számára.

A Balkányi György ügyvezető irányítása alatt működő leányvállalat számít az Abarth, az Alfa Romeo, a Fiat, a Fiat Professional, a Jeep és a Mopar disztribúciós, illetve vevőszolgálati munkájában eddig résztvevő munkatársakra, egyúttal megtartja a korábbi importőr meglévő kereskedői szerződéseit is. Az új márkák integrációja során az Emil Frey Csoport kiemelt figyelmet szentel a folyamatosság fenntartásának, hiszen a most lezárt tranzakció nyomán immár a társaság felel az FCA teljes korábbi importőri tevékenységéért. A mindennapi munkában a cégcsoport a hozzá érkező felkészült munkatársak szaktudására, valamint saját tapasztalataira és széleskörű know-how-jára támaszkodik majd.

 

 


 

   Email:  [email protected]

Teszt

Történelem