Sidebar

Friday, 07, Oct, 3:47 AM

Az új generációs DAF XG⁺ nyerte el „Az Egyesült Királyság legjobb dízelvontatója” címet a rangos 2022-es Fleet News Awards díjátadón.

Nemcsak az XG+ győzött a megmérettetésen, ugyanezen az eseményen a zsűri a DAF LF-nek ítélte oda „A legjobb kéttengelyes könnyű tehergépkocsinak”, a CF-nek pedig „A legjobb tehergépkocsi-alváznak” járó díjat. A Fleet News Awards zsűrije csak dicséreteket tudott megfogalmazni az új generációs DAF XG⁺ járművel kapcsolatban.  „A DAF zászlóshajója stílusos, tele van újításokkal, fantasztikus vezetni, és az iparág legtágasabb, legkényelmesebb fülkéjével rendelkezik. Az XG⁺ új etalont teremt a vontatók piacán. Minden flottának előnyére válnak a versenyképes üzemeltetési költségek, valamint a DAF a rendelkezésre állást maximalizáló, elismert támogatási szolgáltatása. A járművezetők és flották szempontjából is előnyös tulajdonságok pedig győztes kombinációt alkotnak.”

A legjobb tehergépkocsi-alváz

A DAF népszerű áruterítő tehergépkocsija nyerte el „A legjobb tehergépkocsi-alváz” címet. A zsűri a következő indoklást adta: „A CF a nehéztehergépkocsi-alvázak kategóriájának egyértelmű győztese. Messze a legkiválóbb univerzális tehergépkocsi-alváz, amely minden flotta igényeit kielégíti az összes iparágban. Győztes tulajdonságai között szerepel többek között a megbízhatóság, a rakománysúly, a járművezetői elégedettség, a márkakereskedői támogatás és a kedvező üzemeltetési költségek.”

A legjobb könnyű tehergépkocsi

Ezzel párhuzamosan a DAF városi áruterítő tehergépkocsi-alváznak, a páratlan LF sorozat, elnyerte „A legjobb kéttengelyes könnyű tehergépkocsi-alváznak” járó díjat. „Az LF uralja az Egyesült Királyság 7,5 tonnás tehergépkocsi piacát, ami nem is meglepő: kiemelkedő megbízhatósága, versenyképes árképzése és az iparág legjobb márkakereskedői támogatása minden flottát meggyőz a jármű elsőbbségéről. Ráadásul a járművezetők igényeit figyeIembe véve, ergonomikus kialakítással készül, megfelelő méretű, jól felszerelt és kényelmes fülkével. Minden típusú flottatevékenységhez ez a jól bevált választás.”

 


 

   Email:  [email protected]

Teszt

Történelem