Sidebar

Friday, 07, Oct, 3:43 AM

2022-ben a Scuderia Ferrari színeiben versenyző Charles Leclerc és Carlos Sainz a saját tervezésű Ray-Ban napszemüvegeiket viselve várják az újabb kihívásokat.

Miközben a Forma-1 világbajnoki címéért küzdenek, Charles Leclerc és Carlos Sainz lehetőséget kaptak arra, hogy személyre szabhassanak két exkluzív Ray-Ban napszemüveget. A limitált kiadású modellek a Monaco Grand Prixen mutatkoztak be. A tervezői együttműködés alapja a két pilóta egymás iránti tisztelet, hogy elismerik egymás kivételes képességeit. Ez megtestesíti mindazt, ami a Ray-Bant és a Scuderia Ferrarit győztes csapattá teszi; különleges egyéniségek, akiknek közös a szenvedélyük, és egyazon a végső céljuk – a stílusos győzelem.

A pilóták kedvenc Ray-Ban modelljeiket alakíthatták át saját ízlésük szerint, melynek során vékony acélszálakkal és a Ferrari egyedi „giallo Modena” gumijával dolgoztak, a lencséket pedig klasszikus Havanna mintás acetáttal és csiszolt arany szegélyekkel díszítették.

RB3698M Carlos Sainz Custom Limited Edition for the Spanish GP

Carlos Sainz a dizájn világába is átülteti a versenyzői ambícióit, s a száguldáshoz igazítja a napszemüveg stílusát. Az ikonikus Ray-Ban modellt a Forma 1 teljesítményorientált látásmódjával kombinálja, amelyben a karcsú, elegáns ezüst acél a felnik, a fekete szárnyszemöldök az új Scuderia Ferrari autó merész szellemét idézi, míg a szimbolikus sárga gumi orrpárnák és halántékrészek a pilóta versenycsapatának sárga pajzsát és hazája zászlójának színeit jelenítik meg. A Scuderia Ferrari csapat védjegyével és Ray-Ban logókkal ellátott sötétszürke lencsék, a szárakon elhelyezett jellegzetes pajzsok és logók, a prémium csomagolás – beleértve a dobozt, tokot és tisztítókendőt –, valamint a számozott hitelességi tanúsítvány teszi igazán exkluzívvá ezt a Ray-Ban for Scuderia Ferrari Limited Edition modellt.

Edition for the Monaco GP

Miközben a Monacói versenyre készült, Charles Leclerc a kedvenc Ray-Ban modelljét szabta személyre, így keretet adva győzelem-vezérelt szemléletének. Egyetlen dolgot lát: a győzelem aranyát.

Az általa megálmodott modell a hagyományos versenyzői stílust kortárs dizájnnal ötvözi. A kecses, modern életstílust képviselő szemüveg mély széleket kapott, a spoilerekre emlékeztetve minket. A lencséken és a szárakon található jellegzetes Scuderia Ferrari versenypajzs és Ray-Ban logó, a prémium csomagolás – beleértve a dobozt, tokot és tisztítókendőt –, valamint a számozott eredetiségi tanúsítvány biztosítja az exkluzív Ray-Ban for Scuderia Ferrari Limited Edition modell gyűjtői státuszát.

 

 


 

   Email:  [email protected]

Teszt

Történelem