Sidebar

Friday, 07, Oct, 2:21 AM

A „Vita Coco Spiked with Captain Morgan” célja, hogy a felnőtt fogyasztók kényelmesen élvezhessék az ízletes trópusi italokat, két kategóriavezető márkával a gyorsan növekvő, RTD ( ready-to-drink vagyis a rögtön iható italok, magyarul bekevert koktélok) italok piacán. 

A Diageo, az alkoholtartalmú italok piacán világelső, míg a The Vita Coco Company, az alkoholmentes italok piacának vezető, bejelentette együttműködését a prémium dobozos koktélok piacra dobására. A Captain Morgan rum és a frissítő ízű Vita Coco kókuszvíz finom keveréke kerül a dobozokra. „A koktélfogyasztók kényelmes módokat keresnek a kiváló minőségű klasszikus trópusi italok, különösen a rum alapú italok élvezetére” – mondta Debra Crew, a Diageo North America elnöke. „Miközben folyamatosan bővítjük a kész (RTD) italok portfólióját, megfontoljuk a kategória tágításának módjait, és logikus volt összeházasítani a két prémium márkát, amelyeket a fogyasztók szerte a világon szeretnek.” Az Egyesült Államokban a kedvelt rumalapú koktélok eladása 269%-kal nő, a széles körben ismert piña colada, daiquiri és mojito pedig a legdinamikusabb koktéltípusok, és gyorsabban nő a piacuk, mint a teljes szeszesital-alapú koktélokért. „A trópusi régiókban élő fogyasztók generációk óta élvezik a kókuszvizet, mint remek ízű, kiváló minőségű összetevőt koktéljaikba.” – mondta Mike Kirban, a The Vita Coco Company ügyvezető elnöke és társalapítója. „Most, hogy a kókuszvíz az Egyesült Államokban a háztartás alapvető alapanyagává válik, néhány lépéssel egyszerűbbé akartuk tenni egy finom koktél elkészítését. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a Diageo-val együttműködve nagyszerű, azonnal fogyasztható italokat kínálunk mindkét világ legjavával: Vita Cocóval és Morgan kapitánnyal."

A Vita Coco Spiked with Captain Morgan elnevezésű szeszesital-alapú termékcsalád három ízben lesz elérhető, amelyek mindegyike az ikonikus Captain Morgan Caribbean fehér rum és a Vita Coco frissítő ízű kókuszvíz tökéletesen kiegyensúlyozott keverékével kezdődik: Piña Colada – friss, érett ananász ízével, krémes kókuszos és sötét rum jegyekkel - Strawberry Daiquiri – frissen szedett eper ízével, érett, lédús lime és gyümölcsös rum jegyekkel - Lime Mojito – friss, kerti menta, érett, lédús lime ízével és egy csipetnyi cukor sziruppal. A Vita Coco Spiked with Captain Morgan koktélok 5%-os alkoholtartalommal kerülnek forgalomba. Az USA-ban  0.355 literes dobozokban árusítják majd az italokat. A termékcsalád várhatóan 2023 elején kerül a boltok polcaira, és mindenhol elérhető lesz az Egyesült Államokban, ahol szeszesital-alapú, azonnal fogyasztható italokat árulnak. A várható áruk 14.99 dollár lesz négyes csomagokban. A Vita Coco Spiked Captain Morgan termékeket a Diageo fogja gyártani és forgalmazni.

 


 

   Email:  [email protected]

Teszt

Történelem