Sidebar

Friday, 07, Oct, 2:52 AM

Új, globális kampányt indít a Captain Morgan, melynek fő szlogenje a „Spice On” lesz.

Big Zuu hangja az új Captain Morgan kampányban az önkifejezést ünnepli. Morgan Kapitány a „spice” megünneplése helyett a Captain Morgan Original Spiced Goldot ízletessé tevő összetevő helyett a „fűszer” ünneplésére vált, mivel az emberek egyéniséget hoznak a társasági alkalmakra. Captain Morgan elindította új globális „Spice On” kampányának első részét. Az első digitális kampány – az első, amely tükrözi a márka új, globális „Spice On” pozicionálását – közösségi, digitális és televíziós csatornákon fut majd, és a BAFTA-díjas műsorvezető, séf és MC, Big Zuu hangján szólal meg.
Mivel a fogyasztók szerte a világon több szórakozásra és nagyobb szabadságra törekszenek önmaguk hiteles kifejezéseként, a kampány azt ünnepli, hogy az emberek önmaguk lehetnek, és saját „fűszerüket” teszik az asztalra. A 20 másodperces hirdetésben baráti társaságok saját egyéniségüket és merész ízlésüket kelti életre, miközben együtt lógnak, és saját maguk alakítják ki, hogyan élvezhetik Morgan Kapitány ízeit. A váratlan fordulatoktól - egy Captain Morgan & Cola fagylalt úszógumi - az egyediig - a csirkeszárnyak ízletes kiegészítőjéig. Minden egyes italfogyasztást megünnepelnek, Big Zuu hangja pedig azt erősíti, hogy „bárhogyan fűszerezzük, csak fűszerezzünk”.
Samori Gambrah, a Captain Morgan globális márkaigazgatója elmondta: „A „Spice” az, amitől Captain Morgan ízletes, és új globális pozíciónkban a „Spice”-re helyezzük a hangsúlyt, mint kollektív „te csinálod” hozzáállást. Azt szerettük volna, hogy ez a kampány megragadja azt, hogy mindenkinek megvan a maga „fűszere”. Big Zuu tökéletes partner volt a dolgok elindításához – hozzáállása, személyisége és az ízek iránti szenvedélye minden lépésnél „fűszert” áraszt.” A hirdetést az Anomaly globális kreatív ügynökség készítette, aki a kritikusok által elismert rendezővel, Ehsannal és a Friend London produkciós céggel dolgozott együtt annak életre keltésében. Ehsan, az új kampány igazgatója a következőket mondta: „A Captain Morgan márka tele van fűszerekkel, és ez a hirdetés bemutatja, hogyan adhatják hozzá az emberek a saját ízüket a keverékhez! A hirdetésben látható, hogy egy csavaros kameratrükk bevezetésével segítettünk ennek életre keltésében, hogy fokozzuk a „Spice On” pillanat vizuális élményét. Ez a rövidke pillanat nagyon megragadott – és nagyszerű élmény volt a forgatókönyv megírásától a szereplők kiválasztásáig, egészen addig, amíg megbizonyosodtam arról, hogy a zene minden üteme ott szól, ahol kell neki.”
Lizzy True, a Captain Morgan brit marketingmenedzsere elmondta: „Az új „Spice On” kampány a mi finom, fűszerezett szeszes italunkról és arról a „fűszerről” szól, amelyet az emberek a társaikkal való találkozáskor magukkal hoznak. Zseniális volt együtt dolgozni az Ehsannal és az Anomalyval, hogy ezt életre keltsük, és alig várom, hogy a fogyasztók lássák a kampányt.” A hirdetés ebben a hónapban jelenik meg Nagy-Britanniában, mielőtt Európa-szerte megjelenne. Ezt ősszel kulturális aktivitások követik Észak-Európában, ahol az influencerek és a tartalomkészítők mind elviszik „fűszerüket” abba a világba, amelyben élnek.

 


 

   Email:  [email protected]

Teszt

Történelem