Sidebar

Friday, 07, Oct, 3:05 AM

Három változattal indul a Mercedes-Benz első teljesen elektromos hajtású luxus-SUV-jának, az EQS SUV értékesítése. A modell bruttó magyarországi alapára 51.686.000 forint, az álló helyzetből csupán 4,6 másodperc alatt 100 km/h-ra gyorsuló csúcsváltozat pedig legkevesebb 69.224.000 forinttól vihető haza.

A Mercedes EQS SUV erősségei közé a kiemelkedő helykínálat, a kényelem, a konnektivitás és a luxusban bővelkedő, avantgárd belső tér sorolható. A második üléssor már az alapváltozatban is elektromosan állítható, opcionálisan pedig két különálló, mechanikusan állítható üléssel rendelkező harmadik üléssor is rendelhető (852.170 forint). Ilyenkor a középső sor EASY ENTRY funkcióval rendelkezik.
A kínálat három modellvariánsra épül, melyek számos részletben eltérnek egymástól. Az alapváltozathoz Electric Art belső jár, míg az Electric Art külső a karosszériát is izgalmasabbá varázsolja. Az igazán sportos vezetők igényeit ugyanakkor az AMG Line külső és belső kivitel elégíti ki. Az EQS SUV gazdag alapfelszereltségéhez többek között az Asszisztens csomag, az URBAN GUARD gépkocsivédelem Plus, a sötétített hővédő üvegezés, a Tükör csomag, az AIRMATIC légrugózás és az Augmented Reality kibővített valóság funkcióval rendelkező navigáció is hozzátartozik. Az opcionális felszereltségek listája a modell státuszának megfelelően kivételesen bőséges, a személyre szabási lehetőségeket pedig a különböző változatok mellett nyolcféle fényezés, ötféle keréktárcsa, kilencféle belső kárpitozás és hatféle műszerfali díszítőelem bővíti.
Az EQS SUV töltését a Mercedes me Charge szolgáltatás teszi könnyebbé, amely lehetővé teszi a több különféle szolgáltató töltőoszlopaihoz történő egyszerű hozzáférést.

 


 

   Email:  [email protected]

Teszt

Történelem