Sidebar

Friday, 07, Oct, 3:52 AM

A Louvre-Lens múzeumban is kiállították a Peugeot 408 Fastbacket, a szokatlan vitrin különleges szögekből is megmutatja a francia újdonságot.

Nemcsak forog, hanem közben különböző szögekből megmutatja az új Peugeot 408-at az az átlátszó üveggömb, amely legalább annyira szokatlan, mint az oroszlános márka júniusban leleplezett modelljének formaterve. A párizsi Superbien kreatív stúdió tehetséges művészekből, mérnökökből és technikusokból álló csapata alkotta meg fizikai valójában az OPEn ügynökség által elképzelt tervei alapján ezt a meghökkentő, a gravitáció törvényeivel dacoló koncepciót. Az egyedi installációkra szakosodott szakembergárda építette meg a Gömböt, amely a „Hol van a lent és hol van a fent ?” kérdésre ugyanúgy keresi a választ, mint arra, hogy hogyan lehetne akár a feje tetejére állítva vagy oldalra forgatva bemutatni az új Peugeot 408-at.
Az egyedi installációkra szakosodott szakembergárda építette meg ezt az ékszerdobozt, azaz magát a Gömböt, amely a „Hol van a lent és hol van a fent ?” kérdésre ugyanúgy keresi a választ, mint arra, hogy hogyan lehetne akár a feje tetejére állítva vagy oldalra forgatva bemutatni az új Peugeot 408-at. „Nagyon beleszerettünk az alkotás hirtelen jött ötletébe, mely szemet gyönyörködtető és tökéletesen kiemeli az újdonság értékeit. Az új Peugeot 408 egyedi stílusát már az első bemutató kapcsán nagyra értékelték a beavatottak.  Most a szélesebb közönség is megcsodálhatja, ennek a különleges ékszerdoboznak köszönhetően, a Louvre-Lens csodálatos és modern környezetében” – nyilatkozta Linda Jackson a Peugeot márka nemzetközi igazgatója. A műalkotásról 2022. júliusában forgatott „Unexpected from every angle - Minden irányból meglepő!“ című rövidfilm, illetve további információk  az alábbi linken találhatók: 

https://www.peugeot.hu/hirek-ujdonsagok-sport/a-peugeot-rol/az-uj-408-gombje.html

 


 

   Email:  [email protected]

Teszt

Történelem