Friday, 27, Jan, 8:24 AM

A Honda leleplezte népszerű szabadidő-autójának következő nemzedékét: a vadonatúj HR-V elődeihez hasonlóan kiváló helykínálatot és magas szintű biztonságot kínál majd, ám kizárólag hibrid hajtáslánccal lesz megvásárolható. A vállalat hatékony e:HEV platformjára épülő autó 2021 végén érkezik meg Európába.

A Honda továbbra is elkötelezett az elektromos átállás mellett: a japán óriás legfőbb célkitűzése, hogy 2022-ben már minden Európában eladott típusa képes legyen elektromos üzemmódban is közlekedni. Ennek a folyamatnak az eredménye az új HR-V e:HEV is, mely - pályafutása során először – csupán hibrid meghajtással lesz elérhető.
A HR-V e:HEV legfrissebb nemzedéke hihetetlenül letisztult, áramvonalas, kupék által is inspirált formavilágát a Honda legújabb modelljeinél érvényesülő, a szépséget és a használati értéket középpontba helyező gondolkodásmód hívta életre. Ennek egyik központi eleme a frontrészt meghatározó, átrajzolt, nagyméretű integrált hűtőrács, melyet szűkre húzott szemek fognak közre. Eközben az elnyújtott, alacsonyra helyezett, lapos motorháztető az A-oszlopra felfutó, markáns oldalvonalaival a SUV-okra jellemző robusztus, biztonságot sugalló kiállást erősíti.
Mivel a HR-V fejlett e:HEV hajtáslánca kifejezetten kompakt, így az agressziómentes, elegáns dizájn mellé rendkívül tágas beltér társul. Akárcsak a felmenői, a 2021-es kiadás is kényezteti az utasokat: kategórialeső térérzet, valamint a korábbinál is nagyobb menetkomfort jellemzi a HR-V-t, így négy felnőtt maximális kényelemben utazhat benne. Igazi first class.
Modern, minimalista irányzatot képviselő kabinja csupa kiváló minőségű, kellemes tapintású, kortárs anyagból épül fel, csupa olyan szemet gyönyörködtető részleteket sorakoztatva fel, mint a vízszintesen osztott műszerfal, melynek köszönhetően még tágasabbnak és szellősebbnek érezni az utasteret. Ezt a célt szolgálja egyebek mellett az új szellőztetőrendszer is, hiszen – L-alakú, szélre helyezett légbeömlőivel – afféle levegőfüggönyt hoz létre a bennülők között, illetve körül.
Hála a kisméretű, integrált hibrid hajtásláncnak és a középre helyezett üzemanyagtartálynak, az új HR-V is megkaphatta a Honda által fejlesztett Mágikus Ülésrendszert. Ez nemcsak a csomagtér – poggyászmérettől függő – bővítésével járul hozzá az újdonság sokoldalúságához, rugalmasságához, hanem a felhajtható ülőlapjaival is.
Az új HR-V, mely éppúgy e:HEV-emblémát (hybrid electric vehicle azaz hibrid, elektromos jármű) visel majd, mint a modellfrissítésen átesett CR-V és a 2020-ban bevezetett, szintén teljesen megújult Jazz, 2021 második felében debütál az öreg kontinensen. Addig az alábbi oldalon regisztrálva jelezhetik érdeklődésüket iránta. Hamarosan pedig további információkkal jelentkezünk.

hondaHR-VeHEV2021
hondaHR-VeHEV2021a
hondaHR-VeHEV2021b
hondaHR-VeHEV2021c
hondaHR-VeHEV2021cs
hondaHR-VeHEV2021d
hondaHR-VeHEV2021dz
hondaHR-VeHEV2021dzs
hondaHR-VeHEV2021e
hondahrv2021ehev
hondahrv2021ehev01
hondahrv2021ehev02
hondahrvehevmy21
hondahrvehevmy21a
hondahrvehevmy21b
hondahrvehevmy21c
hondahrvehevmy21cs
hondahrvehevmy21d
hondahrvehevmy21dz
hondahrvehevmy21dzs
hondahrvehevmy21e
hondahrvehevmy21f

 


 

   Email:  [email protected]

Teszt

Történelem