Saturday, 04, Feb, 8:13 PM

A Cullinan - Inspired by Fashion sorozat – nevéhez méltón – a legújabb divattrendeknek hódolva mutatja be a szabadidő-autók testreszabási lehetőségeit. A két merész kollekcióhoz már a vadonatúj – Starlight Tailgate - opció is elérhető, mely csillagos eget varázsol a motoros csomagtérfedélre is. Természetesen az autókhoz tökéltesen passzoló poggyászkészlet is elérhető.

A Cullinan – Inspired by Fashion sorozat tagjai a csúcsdivat világában népszerű élénk árnyalatokból és textúrákból merítenek ihletet, az olyan gazdagok eklektikus ízlését és életmódját tükrözve, akik meghatározzák a trendeket és befolyásolják a jelenlegi mozalmakat a művészet, a divat és a dizájn világában. Egyúttal rávilágítanak a Rolls-Royce szabadidő-autó kifinomultságára és a – Black Badge - sokszínű karakterére. „Dacolnak a határokkal, megkérdőjelezik a konvenciókat, és merészen fejezik ki az egyéniségüket. Az ízlésükre reflektálva a „Cullinan – Inspired ba Fashion” modellek látványos darabok, melyek tökéletesen illeszkednek az ügyfeleink életstílusához” – mondta Celina Mettang, a Rolls-Royce Bespoke szín- és anyagtervezője.
Hogy bepillanthassunk a végtelen lehetőségek világába, nyolc jellegzetes személyiséget alkottak a dizájnerek. Mindegyiket két belső árnyalat határozza meg, olyan ikonikus, feltűnő színekkel, mint a Lime zöld, a Re-Belle babarózsaszíne, a Mandarin vagy a Fu-Shion Forge sárgája. Mindkettő ugyancsak kétféle, tökéletesen passzoló külsőhöz párosítható, az egyik diszkrétebb, visszafogottabb, a másik szemet gyönyörködtetően ragyogó.
Élénk árnyalataival és játékos textúráival igazán meghatározó modell a Re-Belle, melyben a kontrasztos színek mellé rendkívül részletgazdag műszerpult társul. Közben a Fu-Shion már a 2023-as tavaszi/nyári divatot vetíti elénk, funkcionális elemekkel és élénk, vidám árnyalatokkal. További újdonság a Starlight Tailgate funkció, mely az utastér plafonján megjelenő varázslatos, csillagos eget a motorosan mozgatható csomagtérfedélre is kiterjeszti. Végül, de nem utolsósorban feltétlen említést érdemel az autóhoz tökéletesen illő, új ötrészes poggyászkészlet.

rollsroycecullinaninspiredbyfashionrebellelimegreen
rollsroycecullinaninspiredbyfashionrebellelimegreen01
rollsroycecullinaninspiredbyfashionrebellelimegreen02
rollsroycecullinaninspiredbyfashionrebellelimegreen03
rollsroycecullinaninspiredbyfashionrebellelimegreen04
rollsroycecullinaninspiredbyfashionrebellelimegreen05
rollsroycecullinaninspiredbyfashionrebellemilitarygreen
rollsroycecullinaninspiredbyfashionrebellemilitarygreen01
rollsroycecullinaninspiredbyfashionrebellemilitarygreen02
rollsroycecullinaninspiredbyfashionrebellemilitarygreen03
rollsroycecullinaninspiredbyfashionrebellemilitarygreen04
rollsroycecullinaninspiredbyfashionrebellemilitarygreen05
rollsroycecullinaninspiredbyfashionrebelletempestgrey
rollsroycecullinaninspiredbyfashionrebelletempestgrey01
rollsroycecullinaninspiredbyfashionrebelletempestgrey02
rollsroycecullinaninspiredbyfashionrebelletempestgrey03
rollsroycecullinaninspiredbyfashionrebellewildberry
rollsroycecullinaninspiredbyfashionrebellewildberry01
rollsroycecullinaninspiredbyfashionrebellewildberry02
rollsroycecullinaninspiredbyfashionrebellewildberry03
rollsroycecullinaninspiredbyfashionrebellewildberry04
rollsroycecullinaninspiredbyfashionrebellewildberry05

 


 

   Email:  [email protected]

Teszt

Történelem