SEAT Tarraco FR Még vonzóbb formában

Az idei Genfi Nemzetközi Autószalon számos új és izgalmas jármű és fejlesztés találkahelye lesz, többek között itt mutatja be a SEAT a Tarraco FR-t.

seattarracofr01A SEAT Tarraco kiemelkedően fontos jármű a márka számára, hiszen a paletta legnagyobb SUV modellje iránt továbbra is erős a kereslet. Ennek megfelelően a sportosabb FR felszereltséggel bővíti a kínálatot a spanyol vállalat.
seattarracofr02Az FR felszereltségi szint külső és belső elemek egész sorával fokozza a szabadidő-autó vonzerejét. Többek között egy FR specifikus hűtőrácsot, szélesebb kerekeket, fekete kerékjárati íveket, fekete tetősíneket és ablakkereteket illetve „Cosmo szürke” színre fényezett oldalsó tükröket kapott a Tarraco. A hátsó részén sportos spoiler, az autó teljes szélességében húzódó világítás, egyedi hátsó diffúzor, a csomagtartón pedig FR logó és a kézírásos formában szereplő Tarraco felirat segít megkülönböztetni az újdonságot. A Tarraco FR egy új és különleges Merlot vörös fényezést is kínál a vásárlóknak. Az összképet az opcionálisan elérhető 20 col peremátmérőjű FR könnyűfém kerekek teszik teljessé (a szériafelszereltség részeként 19 col peremátmérőjű könnyűfém felniken gördöl a latin SUV).
seattarracofr03A kabinban az új, FR logóval ellátott sportkormány, az alumínium pedálok, a nagyméretű, 9,2 col átmérőjű infotainment rendszer és az exkluzív, memória funkcióval ellátott elektromos kagylóülések emelik ki a Tarraco FR-t kínálat többi tagja közül.
seattarracofrA Tarraco sport felfüggesztésének köszönhetően azt a kezelhetőséget és utazási kényelmet kínálja, amelyet az FR logó alapján elvárhatunk tőle, határozottan elkülönítve magát a többi felszereltségi szinttől (Style és Excellence).

Pin It