Piál a Föld

Mi is ez, és hogyan kerül egy alapvetően az autókkal és a közlekedéssel foglalkozó oldalra? Ma az alkohol az egyik legálisan is vásárolható drog. Ez tény.
Italguru10Az is az, hogy mindenkinek a saját belátására van bízva, hogy fogyasztja-e ezt vagy nem. Amennyiben igen, akkor mindenkit csak arra tudunk bíztatni, hogy ezt bizony mértékkel tegye. Ha már megtette, akkor pedig semmi esetre se vezessen semmilyen járművet. A hazai szabályozást személy szerint ellenzem, miszerint kerékpárosok esetén van tolerancia az alkoholfogyasztással szemben. Amennyiben iszol, akkor már ne vezess. Ezt mindenképpen mindenki tartsa szem előtt.
Italguru38Amikor alkoholt fogyasztunk, akkor is van választásunk, hogy a kommersz vagy a kicsit minőségibb italok felé fordulunk. Természetesen ebben az esetben is a cél a kérdéses, miszerint a berúgásra vagy az italfogyasztás élvezetére hajtunk. Mi ez utóbbihoz próbálunk néhány tanáccsal és ajánlóval hozzájárulni. Természetesen mi sem érthetünk mindenhez, így egy megfelelő szakmai partnert kerestünk. Így találkoztunk az Italguru nevű céggel, akik segítségünkre lesznek az elkövetkezőkben abban, hogy ebben a nem kicsi dzsungelbe ne tévedjünk el végérvényesen.
Italguru24Próbálunk majd heti rendszerességgel egy-egy márkát és terméket részletesen is bemutatni és legjobb tudomásunk szerint a világon elsőként a tesztautók mellé ( azok általános tulajdonságait szem előtt tartva ) valamilyen égetett szeszt is ajánlani. A sort az első magyarországi Golf VIII tesztjével és a hozzá párosított Chivas Regal 25-el kezdjük el. Készül majd egy kis Alkoholpédia is, ahol próbálunk majd mindenkit elkalauzolni az alkoholok rejtélyes világában. Megismerkedünk a különféle italok készítésének módjával legyen szó nagyipari, vagy kisüsti előállításról.
Végezetül még egyszer: Aki alkoholt fogyasztott volánhoz már ne üljön! (Természetesen botkormányhoz se!)

Pin It