csermelyvwGOLF8 970x250 20200626

Audi TT RS - Egészen elképesztő

by Buday Dénes

400 lóerejével nemcsak az érzék-, de a belső szerveinkre is mély benyomást tesz, garantáltan felejthetetlen élményeket okozva. Mindez leginkább a teljesen újonnan fejlesztett öthengeres, alumínium szívének köszönhető, amely kereken 60 lóerővel erősebb az elődjénél.

Tovább

MINI Cooper SE XL 2020 - Mindenáron

by Mészáros Gergely

Mert mit adtak nekünk az angolok?! Mármint a teázás szokásán kívül? Jó, állítólag nekik köszönhetjük még az egérfogót is. Meg a csokiszeletet, mondjuk, az tényleg hiányozna. Karácsonyi képeslap helyett viszont már úgyis e-mailt írunk. Vagy „messengerezünk”. A MINI viszont nagyon bejövős.

Tovább

Ford Mustang GT V8 - Dörmögő Dömötör

by Buday Dénes

Nem is tudom másképpen kezdeni a mondatot a Mustang esetében, mint hogy kevés olyan modell van, ami ... De nincs más lehetőségem, mert tényleg kevés olyan modell van, ami ilyen múlttal rendelkezik, ilyen gyönyörű hangja van és ilyen jó az ár/érték aránya...

Tovább

Audi SQ2 - Muscle and fitness

by Buday Dénes

Ahogy megszokhattuk már, minden Audi modell mellé társul egy S kivitel is, ami általában csúcs-értékeket mutat az adott kategóriában. A divatnak megfelelően nincs ez másképp a SUV modellekkel sem, így a legkisebb négykarikás Q szabadidő-autót is megszállta az „S-láz ördöge”. 300 lóerejével most minket is próbára tesz.

Tovább

Renault Clio Life 65 SCe 2020 - Alap, amelyre építhetsz

by Mészáros Gergely

Bár a legtöbb tesztautó rendesen elkényeztet a felszereltségével, alapvetően nincsenek nagy igényeim a négykerekűek iránt. Legyen elég hely a lábaimnak, meg bluetooth csatlakozási lehetőség a telefonomnak, s kábé ennyi, már indulhatunk is! Nos, a majdnem teljesen alapfelszereltségű Renault Clio tudta mindezt, úgyhogy lássuk, mi sül ki ebből!

Tovább

Kia Stinger GT 3.3 T-GDI 2020 - Ázsiai varázslat

by Buday Dénes

Hamisítatlan formavilágát a 2011-ben bemutatott GT koncepció autótól örökölte a Stinger. 2014-ig azonban még faragtak rajta egy pindurkát, de szerencsére tényleg nem sokat, és nem is nyúltak mellé a tervezők! Bemutatása óta változatlan formában forgalmazzák, s továbbra is sorra nyeri a formatervezési díjakat.

Tovább

Suzuki Jimny GLX 1.5 AT 2020 - 1970-től napjainkig

by Buday Dénes

Kerek ötvenéves szülinapján fogtuk tesztre a Suzuki legendás aprócska modelljét, amely hosszú pályafutása ellenére még csak a negyedik generációját tapossa. Persze kisebb módosítások azért voltak, de amiről az alapok szóltak, az napjainkig is változatlan.

Tovább

Volkswagen T-Cross Life 1.0 TSI DSG - Vödör helyett

by Mészáros Gergely

Rejtő szerint a vödör „egy modern és kitűnő közlekedési eszköz”, Jimmy Foolnak, mint ötletgazdának is csak annyi baja volt ezzel a szokatlan utazási formával, hogy néha dolgozni, azaz meszelni kellett miatta. Mármint a sivatagi oázisok pálmafáinak a törzsét, a növekvő autóforgalom okán. Nekünk viszont se vödrünk, se sivatagunk, meg a hó is esett, úgyhogy inkább egy T-Crosst választottunk... Nem is mentünk vele Marokkóig!

Tovább

Lexus UX 250h Luxury - Szürke eminenciás

by Buday Dénes

Lassan itt az év vége és az UX hazai bemutatóján még áprilisban elhangzottak alapján tudható, hogy 200 darab az eladási cél a 2019-es modellévre. Tény és való, jól fut most a Lexus szekere, hazai piacon is szép sikereket ér el, mindezt úgy, hogy a csúcsokat döntögető SUV kategóriákban az RX és NX mellett nem volt kisebb modellje. De most új belépőmodellel van dolgunk, itt az UX, melynek formaterve mindenképpen önmagáért beszél. Nézzük azonban, mire elég a modellben debütáló világelső termikus hatékonyságú, környezetbarát hibrid elektromos hajtása.

Tovább

Volkswagen T-Roc 1.6 TDI IQ.Drive - Látszólag tökéletes

by Mészáros Gergely

Ugyan az ID.3 és a nyolcadik generációs Golf premierje egy kissé elhalványítja a T-Roc csillogását, csüggedésre semmi ok, a Volkswagen kompakt szabadidő-autója még mindig nyerő választás. Ebben a látszólag tökéletes kombinációban különösen.

Tovább

KIA XCeed 1.4 T-GDI Launch Edition - Önálló egyéniség

by Mészáros Gergely

Az Xceed semmiképp sem a legizgalmasabb KIA, de feltétlenül benne van a TOP3-ban. Ráadásul crossover, vagyis eleve nyerő pozícióból startol... 1.4-es T-GDI motorral és a készlet erejéig kapható Launch Edition felszereltséggel teszteltük.

Tovább