DAF XF Az év flotta-tehergépkocsija

by Mészáros Gergely

A DAF XF lett az első tehergépkocsi, amely három egymást követő évben nyerte el „Az év flotta-tehergépkocsija” címet, miután ismét diadalmaskodni tudott az Egyesült Királyságban megrendezett tekintélyes Motor Transport Awards díjátadón.

daf2021Zsinórban harmadszor nyert a DAF Trucks – az Egyesült Királyságban a 6,0 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek piacvezető gyártója –, hiszen az XF típussal hat év alatt a negyedik győzelmet zsebelte be, ezzel együtt pedig a díj 1986-os első odaítélése óta a mérföldkőnek számító 20. kategóriagyőzelmüket szerzi meg a DAF és a Leyland márka.
dafxf2021A szállítmányozási iparágban mérvadónak számító Motor Transport Awards-díj zsűrijét magas rangú szállítmányozók alkotják, akik pontosan tudják, hogy mi kell ahhoz, hogy egy tehergépkocsi-flotta üzemeltetése biztonságos, termelékeny és hatékony legyen. A zsűri megállapította, hogy „a DAF Trucks számos fontos újítást vezetett be, hogy csúcsmodellje az eladási listák élén maradjon”, továbbá azt is, hogy „az XF egy jól bevált és bizonyított” modell.
dafxf2021gy„A tehergépkocsi-üzemeltetők számára a DAF egyet jelent a megbízhatósággal, a gazdaságossággal és a kényelemmel” – jelentette ki Laurence Drake, a DAF Trucks UK ügyvezető igazgatója. „Ez a legutóbbi győzelem is pontosan ezt támasztja alá. A tehergépkocsi minőségének és általános teljesítményének valódi bizonyítéka, hogy kemény mezőnyben is képes egymás után aratni a győzelmeket. Kivételes márkakereskedői szolgáltatásainkkal és ügyfélszolgálatunkkal kombinálva az XF tagadhatatlanul vonzó üzleti ajánlat, az új generációs DAF pedig továbbra is ezt a trendet fogja képviselni.”

Pin It